MasterPlan™

MasterPlan™

Big Data og geografisk software til optimeret investeringsplanlægning i kædens butikker

Gilling præsenterer MasterPlan™ for dansk detailhandel:

  • Investeringsplanlægning i detailhandlen vil fremover benytte Big Data og prediktive analysemetoder.
  • Kædeledelse, bestyrelse og investorer kan med fordel benytte de nye analysemetoder, som samler både interne og eksterne data i én samlet model.
  • MasterPlan™ gør investeringsplanlægning i detailkæder hurtigere, mere præcist og sænker risici ved investeringsbeslutninger.

Optimer jeres investeringer i butiksnetværket – og styrk kædens konkurrenceevne med færre risici

Beslutninger om at åbne, flytte, lukke og renovere butikker er afgørende for enhver kædes konkurrenceevne, fremtidige indtjening og overlevelse.

Disse beslutninger er risikable, involverer store beløb og er ofte også karrieresatsninger.

Med MasterPlan™ kan detailkædens ledelse nu få langt større sikkerhed for det forventede afkast på sådanne beslutninger, fordi MasterPlan™ er baseret på facts, data, sammenhæng og gennemskuelighed.

MasterPlan™ er gennem mange år udviklet i tæt samarbejde med nogle af Danmarks største detailkæder.

Gilling har omfattende og detaljerede data om både efterspørgerne, udbyderne og deres ageren på markedet, og vi ved, hvordan vi skal få alle disse data til at spille sammen.

Hvis vi kobler jeres data om jeres kæde sammen med vores eksterne data og MasterPlan™, så kan I udvikle og optimere jeres viden indenfor rigtig mange beslutningsområder.

Hvorfor ikke lade os bevise fordelene for jer? Det er gratis, og kræver kun I investerer én time på et møde sammen med os!

I MasterPlan™ kan vi hurtigt og billigt (i forhold til tidligere) implementere en model og de databaser, der er nødvendige for at drive modellen.
Data kommer fra både interne og eksterne kilder og integreres og analyseres.
Søgninger gennemføres og algoritmens beregninger udføres i MasterPlan™ og præsenteres i f.eks. Excel. Analyser der tidligere var umulige eller i hvert fald meget kostbare og langvarige, kan nu gennemføres på kort tid til lave omkostninger.
F.eks. kan spørgsmålene:

  • Hvad er salgspotentialet på hver eneste af vores detailkædes 200 beliggenheder?
  • Hvor er de hvide pletter i kortet?
  • Hvad er konsekvensen af en ny konkurrent på adressen xxxx?

– nu besvares på ganske få minutter eller arbejdstimer!

KLIK HER – og download vores præsentation (pdf fil) af MasterPlan™ – et nyt værktøj til geografisk butiks- og investeringsplanlægning i detailhandel.  

Kontakt os

Skriv en mail til os og vi vender tilbage ASAP.

0