Retail Ranking™

Retail Ranking™

– professionel butiksudlejning baseret på Big Data

RetailRanking™ er et nyt Big Data system, baseret på Dansk Detailbutiks Database™, der hjælper jer med at finde den nye optimale lejer til jeres ledige butikslokale hurtigt, nemt og billigt. I sparer annoncering, tid og penge på jeres udlejning, og øger samtidig sandsynligheden for en bedre forretning.
Som udlejer får I vurderet lokalet på en række parametre blandt Danmarks flere end +500 detailkæder med deres +17.000 butikker og hos Danmarks +43.000 detailbutikker i byer og centre.

Med en Retail Ranking™ rapport udarbejdet på jeres butikslokale, kan I nu gå til en ejendomsmægleren eller direkte til beslutningstagerne hos Danmarks detailkæder og detailbutikker, med et objektivt beslutningsgrundlag til beregning af butikslejers forventede omsætning i jeres butikslokale.

I kan købe en Retail Ranking™ rapport inden I beder én eller flere ejendomsmæglere om at komme med tilbud på at udleje butikslokalet, eller I kan bede den valgte ejendomsmægler om det. En Retail Ranking™ rapport baseret på jeres butikslokale koster kun kr. 7.000,00 ex. moms hos Gilling. I denne rapport finder I frem til f.eks. en top 25 liste med detailkæder og detailbutikker som vil kunne skabe en attraktiv omsætning i butikslokalet. (KLIK på link i bunden af siden og download case med RetailRanking™ rapport)

Et par praktiske eksempler: For detailkæderne viser Retail Ranking™ rapporten, hvilke 3 – 5 af deres eksisterende butikkers beliggenheder, der matcher jeres butikslokales potentiale. Hvis f.eks. detailkæden har 60 butikker, og at de sammenlignelige butikker alle ligger i deres bedste halvdel, er sandsynligheden for at de kan drive en attraktiv butik i jeres lokale meget stor.

For ikke kæder, dvs. butikker i det lokale handelsområde vil det fremgå, om butiksejeren med fordel kan skabe en større omsætning fra jeres butikslokale, i forhold til butikkens nuværende beliggenhed.

Ejendomsmægleren kan nu give tilbud på at kontakte og præsentere butikslokalet for de relevante potentielle leje emner, baseret på den fakta dokumentation Retail Ranking™ rapporten indeholder.

I kan således med Retail Ranking™ rapporten få markedsført og præsenteret butikslokalets kommercielle værdi på mindre end en måned for de mest potentielle nye lejere blandt Danmarks detailkæder og butikker.

Dette er en ny metode til udlejning af butikslokaler baseret på fakta og med større automatiseringsgrad og præcision end det man har gjort de sidste mange år.

Ring uforpligtende til Finn Gilling på 60211704 og få en nærmere præsentation.  

Download case med RetailRanking™ rapport: KLIK HER!

Kontakt os

Skriv en mail til os og vi vender tilbage ASAP.

0